Duurzaam BH-Hemd kopen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere BH-Hemd. Vergelijk en filter online.

Duurzame BH-Hemden vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Bh-hemd van bio-katoen met elastaan

Over Bh-hemd van bio-katoen met elastaan

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Bh-hemd van bio-katoen met elastaan. De webshop beschrijft het product als volgt: Bh-hemd van bio-katoen met elastaan, zwart Maat: 36

Bekijk Bh-hemd van bio-katoen met elastaan

2. Bh-hemd van bio-katoen met elastaan

Over Bh-hemd van bio-katoen met elastaan

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Bh-hemd van bio-katoen met elastaan. De webshop beschrijft het product als volgt: Bh-hemd van bio-katoen met elastaan, Wit Maat: 44

Bekijk Bh-hemd van bio-katoen met elastaan

3. Bh-hemd met cups van bio-katoen met elastaan

Over Bh-hemd met cups van bio-katoen met elastaan

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Bh-hemd met cups van bio-katoen met elastaan. De webshop beschrijft het product als volgt: Bh-hemd met cups van bio-katoen met elastaan, grijs-gemêleerd Maat: 75C

Bekijk Bh-hemd met cups van bio-katoen met elastaan

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere bh-hemd. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzaam bh-hemd?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een bh-hemd die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame bh-hemd er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over een bh-hemd

Duurzaam BH-Hemd – van BH-Hemd met cups tot Effen BH-Beam

Vrouwen hebben weinig keus als het gaat om duurzame mode. Duurzaamheid in de mode is nog een relatief nieuw concept en het gebrek aan opties is duidelijk als je op zoek bent naar een eenvoudig kledingstuk. Het BH-Hemd is een praktisch kledingstuk voor vrouwen met grotere cupmaten, maar het is vaak gemaakt van synthetische materialen. Hier is een overzicht van enkele duurzame BH-Hemd opties die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.