Duurzame Handschoenen kopen

Op zoek naar duurzame Handschoenen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Duurzame Handschoenen vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Large

Over Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Large

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Large. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Large was je de vaat terwijl je zorg draagt voor de planeet. 100% plastic-vrij. 100% composteerbaar. Ethisch gemaakt van fair trade FSC gecertificeerd natuurrubber in Sri Lanka. Verpakking van FSC karton. Perfect voor alle huishoudelijke en tuinwerkzaamheden. Kleur: Turquoise. Maat: Medium. Ook…

Bekijk Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Large

2. Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Medium

Over Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Medium

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Medium. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Medium was je de vaat terwijl je zorg draagt voor de planeet. 100% plastic-vrij. 100% composteerbaar. Ethisch gemaakt van fair trade FSC gecertificeerd natuurrubber in Sri Lanka. Verpakking van FSC karton. Perfect voor alle huishoudelijke en tuinwerkzaamheden. Kleur: Turquoise. Maat: Medium. Ook…

Bekijk Seep Composteerbare Fair Trade, FSC Rubber Handschoenen Medium

Wil jij duurzamere handschoenen? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een duurzame handschoenen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een handschoenen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame handschoenen er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een handschoenen en de achtergrondinformatie

Duurzame Handschoenen – van herenhandschoenen tot dameshandschoenen

Als je op zoek bent naar duurzame handschoenen, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een aantal verschillende duurzame handschoenen voor dames en heren verzameld die gemaakt zijn van duurzame materialen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol paar dameshandschoenen of een praktisch paar herenhandschoenen – je vindt hier vast iets.

Handgemaakte duurzame handschoenen

Er zijn veel manieren om handschoenen te maken. We hebben een aantal van de duurzamere handschoenenmakers verzameld en op één plek samengebracht zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken en winkelen. Hier vind je handschoenen van biologisch katoen, gerecyclede wol en zelfs handschoenen van veganistisch leer.

Duurzaamheid in handschoenen

Bij de aanschaf van handschoenen is het belangrijk om de duurzame aspecten in overweging te nemen. Enkele duurzame materialen zijn biologisch katoen, bamboe en bepaalde gerecyclede materialen. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de handschoenen handgemaakt of machinaal gemaakt zijn. Handgemaakte handschoenen hebben vaak milieuvriendelijkere verwerkingsmethoden, waardoor ze een duurzamere keuze zijn.