Duurzame Huisschoenen kopen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere Huisschoenen. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Huisschoenen online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Huisschoen VOS

Over Huisschoen VOS

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Huisschoen VOS. De webshop beschrijft het product als volgt: Huisschoen VOS, antraciet Maat: 26 - voetlengte 16,4 cm

Bekijk Huisschoen VOS

2. Huisschoen

Over Huisschoen

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Huisschoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Huisschoen, rood Maat: 27 - voetlengte 17,1 cm

Bekijk Huisschoen

3. Huisschoen

Over Huisschoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Huisschoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Huisschoen, grijs Maat: 25 - voetlengte 15,6 cm

Bekijk Huisschoen

Wil jij duurzamere huisschoenen? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een duurzame huisschoenen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een huisschoenen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame huisschoenen er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over een huisschoenen

Duurzame Huisschoenen – van Huisschoenen Dames tot Huisschoenen Heren

Meer en meer mensen worden zich bewust van de impact van hun kleding op het milieu. En niet alleen kleding, maar ook woonaccessoires; zoals huisjeschoenen. Dit zijn schoenen die je in huis draagt, idealiter gemaakt van duurzame materialen en die niet giftig zijn. Dus als je op zoek bent naar een duurzaam paar huisjeschoenen, dan zijn hier een paar van de beste opties om te bekijken!

Organisch katoenen huisschoenen voor dames

Organisch katoen is een van de beste materialen die je kunt gebruiken voor huisschoenen. Het is vrij van schadelijke gifstoffen en gebruikt geen synthetische of chemische bestanddelen. Biologisch katoenen huisschoenen voor dames zijn er in verschillende kleuren en stijlen, dus je kunt gemakkelijk een paar vinden dat bij je interieur past. Als je kiest voor schoenen van biologisch katoen, weet je bovendien zeker dat er geen dieren zijn gedood tijdens het productieproces.

Vegan huisschoenen voor mannen

Als je op zoek bent naar een paar huisschoenen voor mannen die geen dierlijke producten bevatten, dan zijn veganistische schoenen de juiste keuze. Ze worden gemaakt van niet-lederen materialen, waardoor ze ethisch verantwoord en duurzaam zijn. En omdat veganistische schoenen dezelfde eigenschappen hebben als gewone leren schoenen, weet je dat ze net zo comfortabel en duurzaam zijn.