Duurzame Schoenen kopen

Op zoek naar duurzame Schoenen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Veja sneakers tot andere eco sneakers.

Duurzame Schoenen vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. QURC mannen vegan Sneakers Fragment Low Zwart

Over QURC mannen vegan Sneakers Fragment Low Zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: QURC mannen vegan Sneakers Fragment Low Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Het fragment laag. Tijdloos, Minimalistisch en een tikje speels. de beste grondstoffen zijn geselecteerd om mee te werken, allemaal om duurzaamheid en een hoog comfort te garanderen. Waterdicht bovenwerk van kurkleer OnSteam Faux Suède Handgemaakt in Portugal 100% veganistisch Zolen van gerecycled rubber

Bekijk QURC mannen vegan Sneakers Fragment Low Zwart

2. Will's Vegan Store mannen vegan Ny Sneakers Wit Knit

Over Will's Vegan Store mannen vegan Ny Sneakers Wit Knit

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Will's Vegan Store mannen vegan Ny Sneakers Wit Knit. De webshop beschrijft het product als volgt: Onze NY Sneakers, gelanceerd in 2015, zijn nu verkrijgbaar in deze nieuwe biologisch afbreekbare versie. Het bovenwerk bestaat uit een stuk fijn gebreide Tencel, gesneden naar ons nieuwe sneakersilhouet met een laag uitgesneden enkelvorm en veters die laag over de voorvoet lopen. Een contrasterend breipatroon creëert de streep langs elke…

Bekijk Will's Vegan Store mannen vegan Ny Sneakers Wit Knit

3. SAYE mannen vegan Sneakers Modelo '89 Hi Groen

Over SAYE mannen vegan Sneakers Modelo '89 Hi Groen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: SAYE mannen vegan Sneakers Modelo '89 Hi Groen. De webshop beschrijft het product als volgt: BOVENSTE Maïs vegan napa: 29% katoen gecoat + 71% bio-veg PU met een biobased massagehalte van 68%. Apple vegan napa: 26% appelafval + 38% PU coating met 16% katoen en 20% polyester rug. VOERING 70% bamboe + 30% gerecycled polyester. BINNENZOOL 93% gerecycled polyurethaan + 7% bindmiddel. BUITENZOOL 48% synthetisch…

Bekijk SAYE mannen vegan Sneakers Modelo '89 Hi Groen

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere schoenen. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Met zoveel duurzame schoenmerken op de markt kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Maar maak je geen zorgen – wij zijn er om je te helpen. In onze vergelijker voor duurzame schoenen vind je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over je volgende aankoop. Gewoon bladeren en filteren op de duurzame criteria van je voorkeur, en voila! Je vindt zeker het perfecte paar eco sneakers in een handomdraai. Dus waar wacht je nog op?

Wat zijn duurzame schoenen?

Met zoveel duurzame schoenmerken op de markt kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Maar maak je geen zorgen – wij zijn er om je te helpen. In onze vergelijker voor duurzame schoenen vind je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over je volgende aankoop. Gewoon bladeren en filteren op de duurzame criteria van je voorkeur, en voila! Je vindt zeker het perfecte paar eco sneakers in een handomdraai. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met duurzamer winkelen. Of natuurlijk niet, als je niks nodig hebt :-).

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een schoenen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame schoenen producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame schoenen en de achtergrondinformatie

Er zijn tegenwoordig veel geweldige duurzame sneakers op de markt. Hier zijn een paar van onze favoriete duurzame schoenmerken!

Veja Sneakers

Veja is een merk voor duurzame sneakers. Al hun sneakers zijn gemaakt van duurzame materialen, en ze werken aan eerlijke en ethische arbeidsomstandigheden voor hun werknemers.