Duurzame Jeansrok kopen

Zoek jij duurzamere Jeansrok? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Duurzame Jeansrok vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Jeansrok van bio-katoen

Over Jeansrok van bio-katoen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Jeansrok van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Jeansrok van bio-katoen, donkerblauw Maat: 46

Bekijk Jeansrok van bio-katoen

2. Jeansrok van bio-katoen

Over Jeansrok van bio-katoen

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Jeansrok van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Jeansrok van bio-katoen, grijs Maat: 44

Bekijk Jeansrok van bio-katoen

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere jeansrok. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame jeansrok?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een jeansrok die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame jeansrok er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een jeansrok en de achtergrondinformatie

Duurzame jeansrok – van jeansrok wit tot jeansrok met split

Duurzame jeansrokken zijn de nieuwste modetrend. Ze zijn stijlvol, comfortabel en ongelooflijk modieus. Duurzame jeansrokken zijn er in allerlei verschillende pasvormen en stijlen, waaronder jeansrokken met split en witte jeansrokken. Ze zijn ook gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen, TENCEL®, gerecycled polyester en gerecycled katoen.

Voor wie zijn garderobe wat stoerder wil maken, kan een duurzame jeansrok met split de perfecte aanvulling zijn. De split voegt een randje toe en kan worden gestyled om elke look gewaagder te maken. Veel duurzame jeansrokken met split hebben ook een extra zak, waardoor ze nog functioneler zijn.

Een witte jeansrok is daarentegen perfect voor dagen waarop je er lijn en elegant uit wilt zien. Deze duurzame jeansrokken zijn er in allerlei stijlen, van korte A-lijn vormen tot lange geribde rokken. Wit is ongelooflijk veelzijdig en gemakkelijk te combineren met elke kleur voor een unieke look elke keer dat je het draagt.