Duurzame Kant shirt kopen

Zoek jij duurzamere Kant shirt? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Kant shirt online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Onderhemd van bio-katoen met kant

Over Onderhemd van bio-katoen met kant

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Onderhemd van bio-katoen met kant. De webshop beschrijft het product als volgt: Onderhemd van bio-katoen met kant, melisse Maat: 38

Bekijk Onderhemd van bio-katoen met kant

2. Onderhemd van bio-katoen met kant

Over Onderhemd van bio-katoen met kant

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Onderhemd van bio-katoen met kant. De webshop beschrijft het product als volgt: Onderhemd van bio-katoen met kant, zwart Maat: 40

Bekijk Onderhemd van bio-katoen met kant

3. Onderhemd van bio-katoen met kant

Over Onderhemd van bio-katoen met kant

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Onderhemd van bio-katoen met kant. De webshop beschrijft het product als volgt: Onderhemd van bio-katoen met kant, Wit Maat: 44

Bekijk Onderhemd van bio-katoen met kant

Wil jij duurzamere kant shirt? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een duurzame kant shirt?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een kant shirt die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame kant shirt er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over een kant shirt

Duurzame Kant overhemd – van T-shirt met kant tot kanten overhemd

Ben je op zoek naar het perfecte duurzame cadeau, maar niet zomaar? Wij hebben de perfecte oplossing: de Kant overhemd. De Kant overhemd is een duurzaam cadeau van een uniek soort, gekenmerkt door zijn luxe stof, ingewikkelde kanten detail en stijlvolle vorm.

Oerwoudluxury & Kant – Duurzame elegantie uit de Jungle

Bij Oerwoudluxury & Kant zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke, duurzame en luxe kleding, zodat je er stijlvol uit kunt zien en je er goed in kunt voelen. Onze Kant overhemd is een eerbetoon aan de luxe wilde natuur van de jungle, de ultieme uiting van duurzaamheid.

De Kant overhemd is gemaakt van luxe Dode Zee katoen met ingewikkelde kanten details en een comfortabele pasvorm. Elk stuk is zorgvuldig met de hand gemaakt om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Perfect voor zowel alledaags gebruik als voor speciale gelegenheden, of als het ultieme duurzame cadeau!