Duurzame Linnen shirt kopen

Op zoek naar duurzame Linnen shirt? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Duurzame Linnen shirt vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Linnen shirt met lange mouw

Over Linnen shirt met lange mouw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Linnen shirt met lange mouw. De webshop beschrijft het product als volgt: Linnen shirt met lange mouw, beige Maat: 34

Bekijk Linnen shirt met lange mouw

2. T-shirt van linnen jersey

Over T-shirt van linnen jersey

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: T-shirt van linnen jersey. De webshop beschrijft het product als volgt: T-shirt van linnen jersey, granaatappel Maat: 40/42

Bekijk T-shirt van linnen jersey

3. Linnen shirt

Over Linnen shirt

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Linnen shirt. De webshop beschrijft het product als volgt: Linnen shirt, kersen Maat: 38

Bekijk Linnen shirt

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere linnen shirt. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame linnen shirt?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een linnen shirt die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame linnen shirt er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over een linnen shirt

Duurzame Linnen overhemd – van Linnen overhemd heren tot Linnen overhemd dames

We horen vaak dat duurzame mode alleen voor dames is, maar dat hoeft niet zo te zijn! Hier bij The Sustainable Gift Company vinden we dat duurzame mode genderneutraal moet zijn. Daarom hebben we een serie duurzame linnen overhemden gemaakt, voor zowel mannen als vrouwen.

Linnen overhemd – het perfecte kledingstuk voor alle seizoenen

Linnen is een natuurlijk duurzame, hernieuwbare grondstof. Het groeit snel en is ongelooflijk sterk, waardoor het jaren meegaat. Het is ook ademend en licht, waardoor het het perfecte kledingstuk is voor elk seizoen. Daarom hebben we ons assortiment duurzame linnen shirts gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Nu kun je koel blijven in de zomer en warm in de winter.

Het belang van ethische mode

Bij The Sustainable Gift Company begrijpen we het belang van ethische mode. Daarom gebruiken we alleen milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit in onze kleding. We gebruiken biologische en veganistische kleurstoffen en er worden geen gevaarlijke chemicaliën gebruikt bij de productie van onze duurzame linnen overhemden. Zo kun je er goed uitzien en tegelijkertijd goed doen!