Duurzaam Overhemd kopen

Op zoek naar duurzame overhemden? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Casual overhemd tot Strijkvrije overhemden.

Duurzaam Overhemd vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Overhemd NOAM met lange mouwen van hennep

Over Overhemd NOAM met lange mouwen van hennep

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Overhemd NOAM met lange mouwen van hennep. De webshop beschrijft het product als volgt: Overhemd NOAM met lange mouwen van hennep, mint Maat: S

Bekijk Overhemd NOAM met lange mouwen van hennep

2. The Driftwood Tales dames vegan Overhemdjurk Zwart

Over The Driftwood Tales dames vegan Overhemdjurk Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: The Driftwood Tales dames vegan Overhemdjurk Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Jurk van zwarte sweatshirt stof. De jurk heeft een ronde hals, twee steekzakken en pof mouwtjes. Ons model is 172cm lang en draagt maat S. 100% gerecyclede sweatshirt stof Made in Amsterdam

Bekijk The Driftwood Tales dames vegan Overhemdjurk Zwart

3. Kuyichi dames vegan Overhemdjurk Nicolette Brick

Over Kuyichi dames vegan Overhemdjurk Nicolette Brick

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Kuyichi dames vegan Overhemdjurk Nicolette Brick. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze overhemdjurk voor dames met rode en witte strepen is perfect voor warm weer. De oversized overhemdjurk is gemaakt van biologisch katoen en linnen. Het linnen zorgt ervoor dat de button-down jurk luchtig is en goed ventileert. Perfect voor een zomerse dag! Maat Ons model is 1,80 meter lang en…

Bekijk Kuyichi dames vegan Overhemdjurk Nicolette Brick

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere overhemden. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzaam overhemd?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een overhemd dat lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat het meest duurzame overhemd, er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame overhemden en de achtergrondinformatie

Duurzaam overhemd – van Casual overhemden tot Strijkvrije overhemden

Als het gaat om het vinden van een duurzaam overhemd, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Vrijetijdshemden zijn meestal gemaakt van katoen, dat een duurzaam materiaal is. Maar sommige andere materialen, zoals polyester, zijn niet duurzaam. Dus, als je een duurzaam overhemd zoekt, let dan op het materiaal.

Iets anders om rekening mee te houden is hoe het hemd gemaakt is. Sommige hemden zijn gemaakt van biologisch katoen, wat een duurzamere optie is. Bovendien worden sommige hemden gemaakt zonder chemicaliën te gebruiken, wat beter is voor het milieu.

Ga tenslotte na hoe het hemd verpakt is. Sommige hemden komen in een plastic zakje, wat niet duurzaam is. Zoek in plaats daarvan naar hemden die in een papieren zak of kartonnen doos komen.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende duurzame hemden op de markt. Dus, wat je stijl ook is, je kunt een duurzaam hemd vinden dat je mooi vindt.