Duurzame Slippers kopen

Op zoek naar duurzame Slippers? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van T-slippers tot Klasieke slipppers.

Duurzame Slippers vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Slipper BALANCE

Over Slipper BALANCE

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Slipper BALANCE. De webshop beschrijft het product als volgt: Slipper BALANCE, salie Maat: 39

Bekijk Slipper BALANCE

2. Gevlochten slipper

Over Gevlochten slipper

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Gevlochten slipper. De webshop beschrijft het product als volgt: Gevlochten slipper, beige Maat: 38

Bekijk Gevlochten slipper

3. Slipper EL VIAJERO

Over Slipper EL VIAJERO

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Slipper EL VIAJERO. De webshop beschrijft het product als volgt: Slipper EL VIAJERO, rood Maat: 37

Bekijk Slipper EL VIAJERO

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere slippers producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame slippers?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een slipper die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame slippers, producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame slippers en de achtergrondinformatie

Duurzame teenslippers – van teenslippers tot klassieke teenslippers

Er zijn verschillende soorten duurzame teenslippers. Het eerste type is gemaakt van gerecycleerde materialen. Het tweede type is gemaakt van duurzame materialen. Het derde type is veganistisch. Het vierde type is gemaakt van biologisch afbreekbare materialen.

Gerecycleerde materialen

Er zijn een paar verschillende soorten gerecycleerde materialen die gebruikt kunnen worden om slippers te maken. De meest voorkomende soort is gerecycleerd plastic. Gerecycleerd plastic kan gemaakt worden van een aantal verschillende materialen, waaronder PET flessen en boodschappentassen. De tweede soort gerecycleerd materiaal is gerecycleerd rubber. Gerecycleerd rubber kan bijvoorbeeld gemaakt worden van gebruikte autobanden. De derde soort gerecycleerd materiaal is gerecycleerd katoen. Gerecycleerd katoen kan gemaakt worden van oude T-shirts, bijvoorbeeld. De vierde soort gerecycleerd materiaal is gerecycleerd schuim. Gerecycleerd schuim kan gemaakt worden van oude meubels, bijvoorbeeld.

Duurzame materialen

Er zijn een paar verschillende soorten duurzame materialen die gebruikt kunnen worden om slippers te maken. De meest voorkomende soort is bamboe. Bamboe is een duurzaam materiaal omdat het snel groeit en niet veel water of meststoffen nodig heeft. De tweede soort duurzaam materiaal is hennep. Hennep is een duurzaam materiaal omdat het snel groeit en niet veel water of meststoffen nodig heeft. De derde soort duurzaam materiaal is katoen. Katoen is een duurzaam materiaal omdat het snel groeit en niet veel water of meststoffen nodig heeft. De vierde soort duurzaam materiaal is biokatoen. Bio-katoen is een duurzaam materiaal omdat het snel groeit en niet veel water of meststoffen nodig heeft.

Vegan

Er zijn een paar verschillende soorten veganistische slippers. Het eerste type is gemaakt van gerecycled materiaal. Het tweede type is gemaakt van duurzame materialen. Het derde type is gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Het vierde type is gemaakt van gerecycled schuim.

Biologisch afbreekbare materialen

Er zijn een paar verschillende soorten biologisch afbreekbare materialen die gebruikt kunnen worden om slippers te maken. De meest voorkomende soort is bamboe. Bamboe is een biologisch afbreekbaar materiaal omdat het snel groeit en niet veel water of meststoffen nodig heeft. De tweede soort biologisch afbreekbaar materiaal is hennep. Hennep is een biologisch afbreekbaar materiaal omdat het snel groeit en niet veel water of meststoffen nodig heeft. De derde soort biologisch afbreekbaar materiaal is katoen. Katoen is een biologisch afbreekbaar materiaal omdat het snel groeit en niet veel water of meststoffen nodig heeft. De vierde soort biologisch afbreekbaar materiaal is biokatoen. Bio-katoen is een biologisch afbreekbaar materiaal omdat het snel groeit en niet veel water of meststoffen nodig heeft.