Duurzame Juten tas kopen

Op zoek naar duurzame Juten tas? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Duurzame Juten tas vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

Over UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

Het eerste product dat wij veel vergelijken: UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs. De webshop beschrijft het product als volgt: Het Nederlandse Eurostretch maakt loeisterke festivaltenten. Maar als je zo’n tent uitsnijdt levert dat veel restmateriaal op. Zonde om op de fabrieksvloer te laten liggen. Daarom geven we bij UNBEGUN dit schitterende materiaal nieuw leven. Als duurzamere tas krijgen ze eindelijk het daglicht te zien. Deze schoudertas met karakter is…

Bekijk UNBEGUN dames vegan Cross Body Tas Grijs

2. Murmali dames vegan Clutch Tas Delta Navy

Over Murmali dames vegan Clutch Tas Delta Navy

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Murmali dames vegan Clutch Tas Delta Navy. De webshop beschrijft het product als volgt: Een grote eenvoudige clutch, met een strakke, platte stijl van kurk. Dit handtasje voegt een minimalistische, elegante look toe. Perfect voor in de avond of voor elke andere gelegenheid. Draag de jouwe om je pols met de afneembare riem. Met laser gegraveerd Murmali-logo op de voorkant. Elegant detail op het interne…

Bekijk Murmali dames vegan Clutch Tas Delta Navy

3. Dusq unisex vegan Mini Tas Canvas Zwart

Over Dusq unisex vegan Mini Tas Canvas Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Dusq unisex vegan Mini Tas Canvas Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: kleiner model rugzak van water resistant recycled PET canvas 'night black' kleur met reflecterend logo en drie gekleurde badges inhoud 9,4 L verstelbare schouderbanden en gekleurde borstgesp hoofdsluiting met een magnetische drukknoop voorzijde heeft 1 groot water resistant vak met rits, geschikt voor 2 broodtrommels en drinkbeker extra zijvak binnenzijde…

Bekijk Dusq unisex vegan Mini Tas Canvas Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere juten tas. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame juten tas?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een juten tas die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame juten tas er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een juten tas en de achtergrondinformatie

Duurzame Jute tassen – van effen tot bedrukte opties

Bij het kopen van tassen denk je misschien aan duurzaamheid. Jute is een milieuvriendelijk materiaal dat niet giftig, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar is. Met dit in gedachten zijn jute tassen een uitstekende keuze voor de milieubewuste consument.

Linnen jute tassen

Linnen jute tassen zijn eenvoudige, maar modieuze opties. Ze zijn perfect voor een relatief basic look. Met een effen jute tas kun je zonder al te veel poespas bij je outfit passen. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor ze een goede optie zijn voor alledaagse activiteiten.

Gedrukte jute tassen

Gedrukte jute tassen bieden meer stijlvolle opties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zodat je er een kunt kiezen die het beste bij je stijl past. Bedrukte jute tassen zijn perfect om een outfit op te fleuren. Ze kunnen je ook helpen om je te onderscheiden van de massa.