Elektrische auto leasen - overzicht van partijen waar je een elektrische lease auto vindt.

Elektrische Auto Leasen in 2024

Op zoek naar een elektrische auto leasen? Wij stelden de volgende vergelijker samen. Hij staat (als het goed is) standaard ingesteld op het elektrische brandstof filter. Check dit altijd even na :-).


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wat is Private Lease?

Private lease houdt meestal in dat je van een partij of dealer leaset voor een bepaalde tijd. Meestal voor twee tot vier jaar. Je doet maandelijkse betalingen en aan het eind van de leaseperiode kun je de auto inleveren. Soms kun je hem ook helemaal kopen.

Voordelen leasen boven kopen

Er zijn een paar voordelen aan leasen boven kopen. Ten eerste rijd je vrijwel altijd in een nieuwe auto. Dat betekent dat je je minder zorgen hoeft te maken over reparaties en onderhoud.

Ten tweede vraagt leasen meestal een lagere aanbetaling dan kopen, zodat je gemakkelijker in een mooie auto kunt stappen.

Ten derde kunnen de maandelijkse betalingen lager zijn omdat je tijdens de leaseperiode vooral voor de afschrijving van de auto betaalt.

Nadelen leasen ten opzichte van kopen

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen aan leasen. Ten eerste ben je nooit eigenaar van de auto, dus in principe gooi je elke maand geld weg. Ten tweede, als je de kilometerlimiet overschrijdt of de auto beschadigt, worden je aan het eind van de leaseperiode kosten aangerekend. Het is dus belangrijk al je opties te overwegen voor je beslist of je een auto koopt of leaset.

Elektrische auto leasen privé

De meeste auto’s die in bovenstaand overzicht staan zijn privé.

Tweedehands elektrische auto leasen

Wil je een tweedehands elektrische auto leasen? In bovenstaand overzicht kun je filteren op het leasen van gebruikte auto’s. Let er wel op dat meestal maar weinig gebruikte auto’s voor lease beschikbaar zijn. Het kan dus dat er geen tweedehandse elektrische leaseauto’s beschikbaar zijn. Lees meer over het los aanschaffen van een tweedehands elektrische auto.

Zakelijk elektrische auto leasen

De meeste auto’s in bovenstaand overzicht zijn privé. Let hier wel altijd goed op of het een private lease is. Ben je op zoek naar een zakelijke lease? Vraag dit dan bij de lease aanbieder.

Elektrische auto lease merken

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken:

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Goedkope elektrische auto leasen

Wij tonen in de vergelijker meestal de goedkoopste elektrische auto’s eerst. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd filteren op merken en dergelijke en zo jouw goedkope elektrische leaseauto vinden. Rijd je niet zo veel en woon je in een grotere stad? Dan kan een deelauto ook interessant zijn.

Veel plezier met vergelijken!