Elektrische Ford leasen

Elektrische Ford leasen

Zoek jij een elektrische Ford om te leasen? Wij zetten verschillende vacatures op een rijtje.

Elektrische Ford lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Ford – van Mustang Mach-E 75 kWh tot andere elektrische Ford modellen

Ben je op zoek naar een elektrische auto van Ford? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alle beschikbare elektrische auto’s van Ford. Je kunt kiezen uit de Mustang Mach-E tot de Focus Electric.

Je kunt het overzicht gebruiken om verschillende modellen te vergelijken en de beste voor jou te vinden. Je kunt ook zien wat de maandelijkse kosten zullen zijn en hoeveel je in totaal zult betalen. Zo kun je snel en gemakkelijk zien welke elektrische auto van Ford het beste bij je past.

Wil je meer informatie over een bepaald model, dan kun je altijd op de ‘Lees meer’ knop klikken. Hier vind je alles, van reviews tot specificaties.

Elektrische auto’s van Ford

Het eerste wat je moet weten is dat er verschillende soorten elektrische auto’s zijn. Ford heeft zowel batterij-elektrische auto’s als plugin hybride elektrische auto’s.

Een batterij-elektrische auto is een elektrische auto die alleen op elektriciteit rijdt. Dit betekent dat je hem regelmatig moet opladen, maar je hoeft je geen zorgen te maken over benzine of diesel. Plugin hybride elektrische auto’s zijn een beetje anders. Deze auto’s hebben een accu, maar ook een benzine- of dieselmotor. Dit betekent dat je kunt kiezen of je de batterij oplaadt of dat je op benzine/diesel rijdt. Natuurlijk kun je de batterij ook opladen terwijl je op benzine/diesel rijdt.

Nu je het verschil kent, is het tijd om de verschillende modellen eens nader te bekijken.

Mustang Mach-E

De Mustang Mach-E is de eerste elektrische SUV van Ford. Deze auto is een batterij-elektrische auto, wat betekent dat hij uitsluitend op elektriciteit rijdt. De actieradius van deze auto is tot 600 km.

Deze auto is in verschillende versies verkrijgbaar, zodat je de versie kunt kiezen die het beste bij je past. Zo is er de Standard Range versie met een actieradius van maximaal 402 km. En er is ook de Extended Range versie met een actieradius tot 600 km.

Focus Electric

De Focus Electric is een elektrische versie van de populaire Focus. Deze auto is een batterij-elektrische auto, wat betekent dat hij uitsluitend op elektriciteit rijdt. De actieradius van deze auto is tot 160 km.

Deze auto is in verschillende versies verkrijgbaar, zodat je de versie kunt kiezen die het beste bij je past. Zo is er de Standard Range versie met een actieradius tot 160 km.

Op deze pagina tonen we alleen elektrische auto’s van Ford.

Een elektrische Ford auto particulier leasen

De meeste van de hierboven vermelde auto’s zijn particulier.

Een tweedehands elektrische auto leasen

Wil je een tweedehands Ford elektrische auto leasen? In het overzicht hierboven kun je filteren op het leasen van tweedehands auto’s. Merk op dat er meestal maar weinig tweedehands auto’s te leasen zijn. Het is dus mogelijk dat er geen tweedehands elektrische lease auto’s beschikbaar zijn.