Elektrische Volkswagen leasen

Elektrische Volkswagen leasen - zoals de ID.3

Op zoek naar een elektrische Volkswagen om te leasen? Bekijk verschillende private lease aanbiedingen.

Elektrische Volkswagen lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Volkswagen – van VW ID.3 tot ID.6 en e-Golf

Volkswagen, een van ‘s werelds grootste fabrikanten van auto’s en bedrijfsauto’s, biedt een ruime keuze aan modellen. In de elektrische hatchback en SUV klassen heeft de firma de ID.3 en ID.6. De e-Golf is hun elektrische auto in de compacte klasse.

De ID.3 is hun eerste elektrische auto die gebaseerd is op de Modular Electric Drive Kit (MEB). Dit betekent dat de auto puur als elektrische auto is ontworpen, waarbij het accupakket en de elektromotor laag in het chassis zijn gemonteerd om de rijeigenschappen, gewichtsverdeling en cabineruimte te verbeteren. De ID.3 heeft een actieradius tot 340 km (WLTP) en kan met een snellader in 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen.

De ID.6 is een SUV op basis van hetzelfde MEB platform als de ID.3. Hij heeft een actieradius tot 500 km (WLTP) en kan in 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen met een snellader.

De e-Golf is een compacte hatchback die gebaseerd is op het Golf Mk7 platform. Hij heeft een actieradius tot 190 km (NEDC) en kan in 30 minuten met een snellader van 0 tot 80% worden opgeladen.

Volkswagen elektrische auto’s

  • Volkswagen e-Golf
  • Volkswagen ID.3
  • Volkswagen ID.4
  • Volkswagen ID.5
  • Volkswagen ID.6

Andere merken

Bekijk ook:

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken