Elektrische BMW leasen

Op zoek naar een elektrische BMW om te leasen? Bekijk verschillende private lease aanbiedingen.

Elektrische BMW lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Van BMW i3 tot elektrische BMW X5 – bezitten of leasen

BMW is toonaangevend op de markt voor elektrische auto’s met modellen als de BMW i3 en de topklasse BMW X5. Maar het bezit van een van deze auto’s kan een beetje duur zijn als je besluit te kopen. Daarom is het ook een goede optie om er een te leasen.

De voordelen van het leasen van een elektrische BMW

Het leasen van een elektrische BMW geeft je een voordelige manier om achter het stuur van een van deze auto’s te kruipen. Elektrische auto’s schrijven meestal sneller af dan een gewone auto omdat hun technologie snel vooruitgaat. Dit betekent dat de betalingen op een elektrische BMW lease meestal lager zullen zijn dan het kopen ervan.

Leasen betekent ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over een aanbetaling. Sommige elektrische auto’s kun je leasen zonder aanbetaling en zonder borg. De maandelijkse betalingen zijn meestal lager en redelijker dan het kopen van een auto op termijn.

Plus, met een lease weet je wanneer je auto met pensioen gaat en vervangen wordt door een nieuwer model met meer geavanceerde technologie. Dit betekent dat je met een elektrische BMW alle nieuwste functies krijgt.

Nadelen van het leasen van een elektrische BMW

Net als bij kopen zijn er ook enkele nadelen. Je bent bijvoorbeeld nooit echt eigenaar van je auto, want die is van de leasemaatschappij. Je moet je ook meestal aan bepaalde kilometerlimieten houden, anders kun je extra kosten krijgen.

Je moet de auto ook in een bepaalde staat terugbrengen, anders moet je misschien betalen voor de reparaties.

Conclusie

Of je nu besluit een elektrische BMW te kopen of te leasen, het loont altijd om goed rond te kijken en de verschillende opties te vergelijken. Leasen kan een geweldige optie zijn voor wie niet de verplichting wil aangaan om een auto te kopen, of voor wie liever vaker een nieuwer model krijgt.