Elektrische Dacia leasen – Dacia Spring en meer

Kies Groener toont een overzicht van elektrische Dacia auto’s om te leasen. Vergelijk en filter online. Bekijk ook de Dacia Spring.

Elektrische Dacia lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Dacia – van Spring Essential tot Spring Expression

Dacia staat bekend om zijn betaalbare en betrouwbare auto’s, en de nieuwe Spring serie is niet anders. Het budgetvriendelijke merk heeft twee nieuwe modellen – de Spring Essential en de Spring Expression – die veel waar voor je geld bieden.

De Spring Essential is de meer eenvoudige van de twee modellen, maar hij is nog steeds standaard voorzien van veel voorzieningen. Daartoe behoren airconditioning, centrale vergrendeling, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, en een DAB radio.

Als je iets meer van je Dacia verlangt, is de Spring Expression het model voor jou. Hij heeft alle kenmerken van de Essential, plus in carrosseriekleur gespoten buitenspiegels en handgrepen, cruise control, en een 7″ infotainmentsysteem met aanraakscherm. Je kunt ook upgraden naar een benzinemotor als je dat wilt.

Beide modellen worden standaard geleverd met vijf jaar garantie, dus je kunt er zeker van zijn dat je Dacia nog jaren betrouwbaar zal zijn. Dus als je op zoek bent naar een voordelige auto, bekijk dan zeker de nieuwe Spring serie van Dacia.

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken:

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken