Elektrische Renault leasen – Van Zoe tot Megane E-TECH

Elektrische Renault leasen - bijvoorbeeld de Zoe

Op zoek naar een elektrische Renault om te leasen? Bekijk verschillende private lease aanbiedingen.

Elektrische Renault lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Renault – van Twingo 22kWh R80 tot Zoe of Megane E-TECH

Als je een betaalbare, volledig elektrische auto zoekt, heeft Renault een paar opties die misschien geschikt voor je zijn. De Franse automaker biedt de Zoe en de Megane E-TECH aan, die op het moment van schrijven beide rond de €30.000 tot €40.000 beginnen.

De Zoe is een vijfdeurs hatchback die plaats biedt aan vijf personen en een actieradius heeft van maximaal 186 mijl. Hij wordt geleverd met een 40kWh batterij en een 108-pk sterke elektromotor. Standaard zijn LED koplampen, keyless entry, en een 7 inch touchscreen.

De Megane E-TECH is een vierdeurs sedan die plaats biedt aan vijf en een actieradius heeft tot 155 mijl. Hij wordt geleverd met een 60kWh batterij en een 160-pk sterke elektromotor. Standaard zijn LED koplampen, sleutelvrije toegang, en een 9 inch touchscreen.

Beide auto’s worden geleverd met een standaard oplader, maar je kunt tegen betaling upgraden naar een snellere oplader. Renault biedt tegen betaling ook een thuislaadstation aan.

Als je een kleinere, meer betaalbare optie zoekt, biedt Renault ook de Twingo 22kWh R80 aan. Tot de standaarduitrusting behoren LED koplampen, keyless entry, en een 7-inch touchscreen.