Elektrische Smart leasen

Zoek jij een elektrische Smart om te leasen? Wij zetten verschillende vacatures op een rijtje.

Elektrische Smart lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Slim – Van fortwo EQ ESSENTIAL tot fortwo Cabrio EQ COMFORT+

Wil je een elektrische Smart leasen? Slim heeft enkele van de beste elektrische modellen op de markt, die veel waarde en brandstofefficiëntie bieden.

Slim laat je kiezen uit een selectie van drie verschillende elektrische Smart-modellen: van de fortwo EQ ESSENTIAL tot de fortwo Cabrio EQ COMFORT+. Elk van hen komt met zijn eigen kenmerken en voordelen, waardoor het gemakkelijker wordt om te beslissen welke je nodig hebt op basis van je levensstijl en rijcriteria.

Een elektrische Smart auto privé leasen

Of je nu een gebruikte elektrische Smart auto wilt leasen of een nieuwe wilt kopen, Slim kan je voorzien van een krachtige elektrische auto die past bij jouw behoeften. Je kunt kiezen om een smart fortwo EQ ESSENTIAL, een fortwo coupé EQ SELECT of een fortwo cabriolet EQ COMFORT+ te leasen. Al deze modellen hebben hun eigen specificaties, dus lees verder voor meer informatie.

Forth Two EQ ESSENTIAL

De fortwo EQ ESSENTIAL is het instapmodel van de elektrische Smart.

Forth Two Coupé EQ SELECT

De fortwo coupé EQ SELECT geeft je iets meer prestaties dan de EQ ESSENTIAL. Hij heeft ook een sportieve uitstraling, waardoor hij perfect is voor wie een stijlvolle auto wil.

Forth Two Cabriolet EQ COMFORT+

De fortwo cabriolet EQ COMFORT+ is het meest luxueuze model dat beschikbaar is.

Of je nu een gebruikte elektrische auto wilt leasen of een nieuwe, Slim kan je helpen de perfecte auto te vinden die bij je wensen past. Met hun grote selectie elektrische Smart-modellen vind je er zeker een die bij jouw levensstijl past. Kom vandaag nog meer te weten over de elektrische modellen van Slim!