Elektrische Jeep leasen

Op zoek naar een elektrische Jeep om te leasen? Bekijk verschillende private lease aanbiedingen.

Elektrische Jeep lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Jeep – Van Avenger 54kWh Longitude tot Avenger 54kWh Summit

Jeeps zijn er in vele soorten en maten, maar geen enkele is populairder dan de Avenger 54kWh. Deze elektrische auto van Jeep is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare, leuke auto met veel vermogen en prestaties.

De Longitude is het instapmodel, perfect voor wie niet alle toeters en bellen nodig heeft. Hij wordt geleverd met airconditioning, een bestuurdersinformatiedisplay, dubbele USB-poorten, mistlampen en een luidspreker-audiosysteem.

De Summit is het topmodel en wordt geleverd met veel extra’s.

Beide modellen worden geleverd met een 54kWh lithium-ion batterij.

Het grootste verschil tussen de twee modellen ligt in het interieur, waar de Longitude eenvoudige en functionele voorzieningen biedt, terwijl de Summit enkele high-end details heeft, waardoor het een betere keuze is voor mensen met een meer verfijnde smaak.

Niet uitmakend welke je kiest, is de Avenger 54kWh een uitstekende keuze voor een elektrisch voertuig. Hij heeft veel vermogen, een grote actieradius en veel mogelijkheden. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en leuke elektrische Jeep, zoek dan niet verder dan de Avenger 54kWh.