Elektrische Peugeot leasen

Elektrische Peugeot leasen - bijvoorbeeld de e-208

Zoek jij een elektrische Peugeot om te leasen? Wij zetten verschillende vacatures op een rijtje.

Elektrische Peugeot lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Peugeot – van ev 3 fase tot e-208

Peugeot is een van de historische automerken. In de huidige tijd stort de onderneming zich op elektrische voertuigen. Dat zie je aan de verschillende modellen die aangekondigd zijn of die al verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de e-208, de elektrische 508 en de verschillende elektrische scooters die je nu van Peugeot kunt leasen.

Bestel nu je elektrische Peugeot

Het is nu mogelijk om de nieuwe elektrische 208 te bestellen. Kies bijvoorbeeld de GT versie met 136 pk. De batterij heeft een netto capaciteit van 50 kWh. Dit geeft je een actieradius van 340 km volgens de WLTP cyclus. Je kunt de batterij in 30 minuten tot 80% opladen met een 100 kW lader.

Ook belangstelling voor een elektrische 508?

De elektrische 508 is een grote sedan die ook als sportieve wagon verkrijgbaar is. De elektrische 508 heeft een actieradius van 340 kilometer. De batterij heeft een netto capaciteit van 50 kWh. Opladen gebeurt via een 11 kW boordlader. Met een wandbox laad je in 7,5 uur op tot 50 kW. Met een openbare snellader laad je in 30 minuten op tot 100 kW.

Laat een goedkope elektrische auto leasen

We tonen meestal de goedkoopste elektrische auto’s als eerste in de vergelijker. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd filteren op merken en dergelijke en zo je goedkope elektrische lease auto vinden.

Heel veel plezier met vergelijken!