Elektrische DS leasen

Zoek jij een elektrische DS om te leasen? Wij zetten verschillende vacatures op een rijtje.

Elektrische DS lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Verken de reeks elektrische auto’s van DS – van DS4 Electric tot DS3 Electric

Elektrische auto’s worden steeds populairder, en de DS-serie heeft twee geweldige elektrische modellen om uit te kiezen.

De DS4 Electric is de grotere en luxueuzere van de twee elektrische auto’s van DS, en biedt veel mogelijkheden en comfort voor wie een meer geavanceerde auto wil.

De DS3 Electric is de kleinere en meer betaalbare van de twee, met een lagere actieradius.

Lease een DS elektrische auto

Leasen is een prima optie voor wie in een elektrische auto van DS wil rijden zonder vooraf de volledige aanschafprijs te hoeven betalen. Met een private leaseplan kun je een auto meestal twee tot vier jaar leasen, en maandelijkse betalingen doen. Aan het eind van de lease kun je de auto dan inleveren en zit je niet met een financiële verplichting. Bovendien kun je meestal profiteren van kortingen en aanbiedingen van de dealer of partij bij wie je leaset.

Voordelen van leasen boven kopen

Er zijn een paar voordelen aan leasen boven kopen. Ten eerste rijd je bijna altijd in een nieuwe auto. Dat betekent dat je je minder zorgen hoeft te maken over reparaties en onderhoud. Ten tweede vereist leasen meestal een lagere aanbetaling dan kopen, waardoor je gemakkelijker aan een mooie auto kunt komen. Ten derde kunnen de maandelijkse betalingen lager zijn, omdat je tijdens de leaseperiode vooral betaalt voor de afschrijving van de auto.

Nadelen van leasen ten opzichte van kopen

Er kleven natuurlijk ook enkele nadelen aan leasen. Ten eerste ben je nooit eigenaar van de auto, dus eigenlijk gooi je elke maand geld weg. Ten tweede, als je de kilometergrens overschrijdt of de auto beschadigt, moet je aan het eind van de leaseperiode betalen. Het is dus belangrijk om al je opties te overwegen voordat je beslist of je een auto koopt of leaset.

Hopig heeft dit overzicht je geholpen bij het begrijpen van de verschillen tussen de DS4 Electric en de DS3 Electric, en de voor- en nadelen van leasen in tegenstelling tot kopen.