Elektrische Hyundai leasen – Van Kona tot IONIQ

Elektrische Hyundai leasen - bijvoorbeeld de elektrische Kona

Op zoek naar een elektrische Hyundai om te leasen? Bekijk verschillende private lease aanbiedingen.

Elektrische Hyundai lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Hyundai – van Kona Comfort Electric tot IONIQ 5 77.4kWh Lounge 4WD

Hyundai heeft een reeks verschillende elektrische auto’s om aan je behoeften te voldoen, van de Kona Comfort Electric tot de IONIQ 5 77.4kWh Lounge 4WD.

Als je op zoek bent naar een elektrische auto, heeft Hyundai een paar verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. De Kona Comfort Electric is een goede keuze voor wie een kleinere auto wil, terwijl de IONIQ 5 77.4kWh Lounge 4WD een goede keuze is voor wie een krachtigere auto nodig heeft.

Als het om elektrische auto’s gaat, zijn er twee belangrijke opties: leasen of kopen. Beide hebben hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk je opties zorgvuldig af te wegen voor je een beslissing neemt.

Als je een elektrische auto koopt, moet je een grotere vooruitbetaling doen, maar je bent aan het eind van de leentermijn meteen eigenaar van de auto. Dat betekent dat je hem kunt verkopen of inruilen als je toe bent aan een nieuwe auto. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over kilometerbeperkingen of andere leasekosten.

Leasen betekent meestal dat je voor ongeveer vijf jaar met een contrat huurt van een partij of dealer, maar bij sommige aanbieders kan het ook in andere termijnen. Er zijn mogelijkheden voor maandelijkse betaling en als je termijn afloopt kun je inleveren wat over is (of kopen).

Een elektrische auto particulier leasen

De meeste van de hierboven genoemde auto’s zijn particuliere lease mogelijkheden.

Leas je een tweedehands elektrische auto

Wil je een tweedehands elektrische auto van Hyundai leasen? In het overzicht hierboven kun je filteren op het leasen van gebruikte auto’s. Merk op dat er meestal maar weinig tweedehands auto’s te leasen zijn. Het is dus mogelijk dat er geen tweedehands elektrische lease auto’s beschikbaar zijn. Lees meer over het apart kopen van een tweedehands elektrische auto.

Heel veel plezier met vergelijken!