Elektrische Kia leasen – Van Niro tot EV6

Elektrische Kia leasen - bijvoorbeeld de Niro

Zoek jij een elektrische Kia om te leasen? Wij zetten verschillende vacatures op een rijtje.

Elektrische Kia lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Kia – van Niro EV 64.8kWh ComfortLine tot EV6 77.4kWh Plus RWD

Kia biedt een ruime keuze aan elektrische auto’s, van de Niro EV 64.8kWh ComfortLine tot de EV6 77.4kWh Plus RWD. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen, dus het is belangrijk ze allemaal te vergelijken voor je een beslissing neemt.

De Niro EV 64.8kWh ComfortLine is een prima optie voor wie een kleinere, meer betaalbare elektrische auto wil. Hij heeft een actieradius tot 193 mijl en een prijskaartje van ongeveer $32.500. De EV6 77.4kWh Plus RWD is een duurdere optie, maar hij heeft een langere actieradius van tot 260 mijl en een vanafprijs van rond de $45.000.

Dus, welke is geschikt voor jou? Het hangt allemaal af van je budget en je behoeften. Als je een lange actieradius nodig hebt, is de EV6 77.4kWh Plus RWD de betere optie. Zoek je een meer betaalbare elektrische auto, dan is de Niro EV 64.8kWh ComfortLine een prima keuze.

Een elektrische Kia auto particulier leasen

De meeste van de hierboven genoemde auto’s zijn particulier te koop.

Een tweedehands elektrische auto leasen

Wil je een tweedehands elektrische Kia auto leasen? In het overzicht hierboven kun je filteren op het leasen van tweedehands auto’s. Merk op dat er meestal maar weinig tweedehands auto’s te leasen zijn. Het is dus mogelijk dat er geen tweedehands elektrische lease auto’s beschikbaar zijn. Lees apart meer over het kopen van een tweedehands elektrische auto.