Elektrische Lexus leasen

Kies Groener toont een overzicht van elektrische Lexus auto’s om te leasen. Vergelijk en filter online.

Elektrische Lexus lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Lexus – Van RZ 450e Executive Line tot RZ 450e President Line

Er gaat niets boven het rijden in een elegante, luxe sedan. Bij Lexus bieden ze twee elektrische lijnen aan die je voertuig-van-keuze zeker doen opvallen in de menigte. Van de RZ 450e Executive Line tot de RZ 450e President Line, je hebt een geweldige selectie waarmee je kunt pronken met je stijl.

RZ 450e Executive Line

De RZ 450e Executive Line is een luxueuze, maar zuinige optie om je van punt A naar punt B te brengen. Je hebt het vermogen dat je nodig hebt om je door drukke straten en snelwegen te bewegen. En het interieur is voorzien van comfort zoals verwarmde lederen stoelen, dual-zone climate control en geavanceerde technologische voorzieningen zoals een intuïtief touch-screen infotainmentsysteem.

RZ 450e President Line

De RZ 450e President Line voert de luxe en voorzieningen nog verder op. Deze elektrische sedan straalt verfijning uit. Je zult niet alleen genieten van het vermogen, maar ook van het lederen interieur met extra hoofdruimte en meer.

Een elektrische Lexus auto leasen

Of je nu kiest voor de Executive Line of de President Line, je kunt je elektrische Lexus auto leasen. Private lease is een van de meest kosteneffectieve manieren om in een mooie, nieuwe auto te stappen en heeft als bijkomend voordeel lage aanbetalingen, geen angst voor afschrijving en geen kilometerbeperking. Bekijk de aanbiedingen van Kies Groener’s partner voor de beste selectie elektrische Lexus auto’s die vandaag beschikbaar zijn om te leasen!