Elektrische Tesla leasen

Kies Groener toont een overzicht van elektrische Tesla auto’s om te leasen. Vergelijk en filter online.

Elektrische Tesla lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Tesla: Van Model 3 of S tot Model X of Y

De elektrische voertuigen van Tesla zijn een begrip geworden. Van het bekroonde Model S tot het budgetvriendelijke Model 3, de Tesla-lijn voertuigen biedt je een scala aan opties. Maar naast die twee modellen heeft Tesla ook Model X en Model Y voertuigen die andere mogelijkheden bieden. Wat maakt deze andere modellen uniek? Laten we de verschillen verkennen en erachter komen.

Model X vs S

De Model X is groter van formaat dan de Model S. Hij heeft veel ruimte voor zeven passagiers, met individuele klimaatregeling en laadpoorten. Als je op zoek bent naar een gezinsauto of een grote SUV, is de Model X een goede keuze.

Model Y vs 3

De Model Y is groter dan de Model 3, maar hij biedt luxere voorzieningen, zoals een verwarmd stuurwiel, elektrisch kantelbare en telescopische stuurkolom en een premium audiosysteem. Als je een voertuig zoekt voor langere reizen, is de Model Y een prima optie.

Lease een Tesla

Tesla biedt ook leasemogelijkheden voor zijn voertuigen. Er zijn verschillende voordelen aan leasen: vooral de lagere kosten vooraf en de mogelijkheid om vaker van voertuig te wisselen. Omdat Tesla-voertuigen duurder zijn, kan dit belangrijk zijn om te overwegen als je een auto aanschaft. Neem contact op met de dichtstbijzijnde Tesla winkel voor meer informatie over leasing.