Elektrische Hongqi leasen

Zoek jij een elektrische Hongqi om te leasen? Wij zetten verschillende vacatures op een rijtje.

Elektrische Hongqi lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

Hongqi – van Hongqi E-HS9 Business tot Hongqi E-HS9 President

De Hongqi E-HS9 is een volledig elektrische middelgrote sedan van Hongqi, een Chinees automerk. Het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een auto die luxe, prestaties en efficiëntie combineert. Er zijn twee modellen van de auto – de Hongqi E-HS9 Business en de Hongqi E-HS9 President.

Hongqi E-HS9 Business

De Hongqi E-HS9 Business is het basismodel van de E-HS9. Hij wordt aangedreven door een enkele elektromotor met een maximaal vermogen van 200kW. Hij heeft een bereik tot 396 km op één lading, en is uitgerust met een 84kWh lithium-ion batterijpakket. Hij heeft ook voorzieningen als automatische cruise control, adaptieve vering en een intelligent infotainmentsysteem.

Hongqi E-HS9 President

De Hongqi E-HS9 President is de top-of-the-line variant van de E-HS9. Hij heeft een bereik tot 465 km op één lading. Hij is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals gebarenregeling, instelbare klimaatregeling en een intelligent infotainmentsysteem.

Privé een Hongqi elektrische auto leasen

Gebruikte elektrische auto leasen

Wil je een gebruikte Hongqi elektrische auto leasen? In het overzicht hierboven kun je filteren op het leasen van gebruikte auto’s. Houd er rekening mee dat er meestal weinig tweedehands auto’s beschikbaar zijn voor lease. Het kan dus zijn dat er geen tweedehands elektrische leaseauto’s beschikbaar zijn. Lees apart meer over het kopen van een tweedehands elektrische auto.