Elektrische BYD leasen

Zoek jij een elektrische BYD om te leasen? Wij zetten verschillende vacatures op een rijtje.

Elektrische BYD lease vergelijker

Bekijk alle elektrische leaseauto’s


⬆️ Pas het filter aan voor meer aanbod

Wij vergelijken op dit moment de volgende merken

Ander elektrische leaseauto merk vergelijken?

Elektrische leaseauto merken

BYD – Van Atto 3 Comfort tot HAN AWD

BYD, het Chinese bedrijf, is een van de toonaangevende vernieuwers in elektrische auto’s en zijn mantra is “de wereld veranderen met zorg voor mens en natuur”. Met het uitbrengen van verschillende nieuwe elektrische modellen, zoals de Atto 3 Comfort, blijft BYD zijn high-end, emissievrije voertuigen naar het publiek brengen.

Atto 3 Comfort

De BYD Atto 3 Comfort is een populaire middenklasse elektrische auto met een bereik van 400 km (249 mijl) op één lading. Hij heeft een klassiek ontwerp met luxe voorzieningen als lederen stoelen, klimaatregeling met twee zones, automatische noodstop en adaptieve cruisecontrol. Deze BYD electric is meer dan alleen een comfortabele rit – hij is ontworpen om te presteren met een 72 kW motor en een krachtige batterij die meer dan 200 km (124 mijl) meegaat.

HAN AWD

Als je op zoek bent naar een top-of-the-line EV, kijk dan eens naar de BYD HAN AWD. Deze elektrische auto heeft een indrukwekkende actieradius van 452 km (281 mijl) en beschikt over geavanceerde voorzieningen zoals een vierdeurs ontwerp, achterwielaandrijving, 18″ lichtmetalen velgen, dubbele klimaatregeling en geavanceerde rijhulpsystemen.De BYD HAN AWD heeft ook een krachtige 84 kW motor en een indrukwekkende batterij die kilometers lang meegaat zonder op te laden.

Leas een elektrische BYD auto particulier

De meeste van de bovenstaande auto’s zijn particulier.

Gebruikte elektrische auto leasen

Wil je een gebruikte BYD elektrische auto leasen? In het overzicht hierboven kun je filteren op lease tweedehands auto’s. Houd er rekening mee dat er meestal weinig gebruikte auto’s beschikbaar zijn voor lease. Het kan dus zijn dat er geen tweedehands elektrische leaseauto’s beschikbaar zijn. Lees apart meer over het kopen van een tweedehands elektrische auto.